Skuls logo

Rydd i fordringsbunken uten etableringskostnader

Har du utestående beløp hos noen av kundene dine, som du helst skulle hatt på konto? Hos Skuls er det fri etableringskostnad for integrasjoner i hele juni, og evig fritak for månedsavgift hvis du etablerer en integrasjon med oss.

Tida fram mot sommeren brukes gjerne til å rydde både ute og inne. Selger du varer eller tjenester som du fakturerer for, bør ikke skrivebordet være noe unntak.

Når ubetalte fakturaer hoper seg opp, kan det fort være et betydelig beløp som strengt tatt skulle vært på din konto, men som av ulike årsaker ikke er det.

Få balanse i regnskapet

Et første steg på veien mot balanse i regnskapet er å etablere en integrasjon med et inkassoselskap, som Skuls. For å gjøre det enkelt som mulig for deg å komme i gang, gjør vi følgende:

I hele juni stryker vi etableringskostnaden for nye kunder som etablerer en integrasjon med oss. Nye kunder i kampanjeperioden får også fritak for månedsgebyret så lenge kundeforholdet varer.

Ordinære kostnader for de fleste av våre integrasjoner mellom økonomisystemet ditt og våre systemer, er en etableringskostnad på kr 1 995,- og en månedskostnad på 295,-.

Integrasjoner for “alle” regnskapsprogram

Skuls integrerer med alle de mest populære regnskapssystemene, som Fiken, Visma, Xledger, 24SevenOffice, Tripletex, Conta og PowerOffice GO, i tillegg til en hel rekke andre systemer.

Vi vet at gode integrasjoner med regnskapssystemer er viktig for kundene våre. Det bidrar til strømlinjeformede inkassoprosesser, som igjen gir mer tid til kjernevirksomheten i bedriften.

Teknisk fungerer integrasjonene slik at vår plattform Klient-web - som ligger mellom ditt økonomisystem og vårt innfordringsprogram - henter alle ubetalte fakturaer, betalinger og kreditnotaer fra ditt økonomisystem.

Du velger selv om du ønsker å sende fakturaer manuelt, eller om du ønsker at alle fakturaer automatisk skal bli sendt til vårt innfordringsprogram.

Ved automatisk sending, kan du motta e-post for eksempel 3 eller 5 dager før fakturaen sendes til vårt innfordringsprogram. Da får du også muligheten til å stoppe fakturaer eller sette fakturaer på vent.

Les mer om våre integrasjoner med regnskapssystemer eller bli kunde.

Bli Skuls

Vi skulle på mange måter ønske at det ikke var bruk for oss. Ubetalte regninger er ikke komfortabelt for noen - verken den som vet at en regning ikke er betalt, eller for den som har levert varen eller tjenesten uten å ha fått betalt.

Når situasjonene likevel oppstår, er vi her for å gjøre prosessen så smidig og enkel som mulig, slik at kjøper og selger forhåpentligvis kan bevare kundeforholdet i lang tid.

At regninger ikke betales i tide, og dermed går til inkasso, kan ha mange forklaringer. Dette har vi som inkassobyrå tatt høyde for. Derfor handler inkasso for oss om mer enn en regning som skal betales. Det handler nemlig også om å legge til rette for at oppgjøret mellom den som skal ha pengene sine, og den som skal betale, gjør begge partene fornøyde. Det er det som heter å bli skuls.


Klar for å komme i gang? Kontakt oss i dag for å bli Skuls-kunde uten etableringskostnad!