Skuls logo
Ser på data

Skuls integreres med “alle” regnskapssystem!

Vi vet at gode integrasjoner med økonomisystemer er viktig for kundene våre. Det gir strømlinjeformede inkassoprosesser, og mer tid til kjernevirksomheten i bedriften.

Publisert 04. februar 2021

Forskjellen på en manuell inkassoprosess og en prosess med integrerte systemer er stor. Mange av kundene våre har pekt på at gode integrasjoner er en svært viktig faktor i valg av inkassoselskap, og derfor er dette et av de viktigste satsingsområdene våre.

Vi integrerer med alle de mest populære regnskapssystemer, som Fiken, Visma, Xledger, 24SevenOffice, Tripletex, PowerOffice, i tillegg til en lang rekke andre.

Du kan også se en komplett oversikt over hvilke regnskapssystemer vi integrerer med.

Bruker du i dag et økonomisystem som du ikke finner i oversikten? Vi legger til nye integrasjoner jevnlig. Ta derfor kontakt med oss, så kan det fort være at vi allerede er i gang med å integrere mot nettopp det systemet du bruker, eller kan se på mulighetene for at en integrasjon kan gjøres.

Hvordan fungerer det?

Teknisk fungerer integrasjonene slik at vår plattform Klient-web - som ligger mellom ditt økonomisystem og vårt innfordringsprogram - henter alle ubetalte fakturaer, betalinger og kreditnotaer fra ditt økonomisystem. Dette gjør vi to ganger daglig.

I vår Klient-web kan du logge inn og få opp en liste over fakturaer som ikke er sendt til vårt innfordringsprogram.

Du velger selv om du ønsker å sende fakturaer manuelt, eller om du ønsker at alle fakturaer automatisk skal bli sendt til vårt innfordringsprogram.

Velger du automatisk sending, kan dette settes opp slik at du mottar e-post for eksempel 3 eller 5 dager før fakturaen sendes til vårt innfordringsprogram. Dette gir deg muligheten til å logge inn i vår Klient-web og stoppe fakturaer eller sette fakturaer på vent.

Vi henter automatisk innbetalinger og kreditnotaer fra økonomisystemet ditt slik at dette oppdateres i inkassosaken.

Se hvilke økonomisystemer vi integrerer med, og kom i gang med enklere inkassoprosesser du også!

Skuls - et enklere oppgjør.